Het Inzicht dat ik deze week wil meegeven is: Neem jij je ❤️ mee naar je werk? Ofwel ben jij geworden wat je vroeger wilde zijn?

Vroeger wilde ik rechter worden, maar eenmaal aan de studie begonnen was het voor mij te rechtlijnig. Bij psychologie vond ik de nuance, de gevoelskant. Nu combineer ik deze beide kanten graag, bv in de assessments die ik uitvoer.

De werkgever wil graag van mij een duidelijke uitspraak: Past deze kandidaat in de functie en context die wij bieden? Het assessment maakt het onzichtbare zichtbaar en schijnt licht op:
1. Motivatie
2. Leer en denkvermogen
3. Persoonlijke ontwikkeling
4. Praktische, concrete vaardigheden

Vooral bij de rollenspellen wordt gedrag echt zichtbaar. Door een zorgvuldige mix van aandacht geven, maar ook duidelijke grenzen bieden, krijgt de kandidaat de kans geboden om te laten zien wat hij daadwerkelijk in huis heeft en dan kan het maar zo zijn dat een vrij degelijk, beetje ingedut persoon verandert in een ware Erben Wennemars. Klaar om vanuit passie aan het werk te gaan, ik hou ervan💫

Waar ga jij van ‘aan’? Ofwel wat maakt dat jouw ❤️ sneller gaat kloppen?

Ik wens je een hartverwarmende week!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?