In onze adviestrajecten voor management & directie spiegelen wij wat er nu echt speelt in de organisatie. We gaan helderheid verschaffen over de focus van de organisatie: wat voor organisatie wil je zijn en uitstralen? Waar zit de verbinding en het gemeenschappelijk doel? Welke talenten & persoonlijkheden horen daar wel of niet bij? Enerzijds is het van belang om naar de functionele kant te kijken dus welke vaardigheden en talenten zijn er nodig voor de klus die geklaard moet worden anderzijds is het van waarde om na te denken over de cultuur van de organisatie. Hoe wil je met elkaar samenwerken? Hoeveel ruimte wil en kan je geven en hoe draag je zorg voor de onderlinge relaties?

Ons advies staat dan ook in het teken van beide. Uit ervaring weten we hoe de organisatie reageert op veranderingen, hoe weerstand de sfeer kan bepalen en daarmee groei in de weg staat. De balans tussen functionele en relationele verbondenheid is daarbij van groot belang.

Let’s Face Facts!

Als je als directie in de spotlight staat is het van belang om het zuiver houden. Wij ondersteunen in dit proces waarbij feiten gescheiden blijven van emoties. Hoe zorg je dat de boodschap helder blijft? Wat betekent dat voor jullie communicatie? Hoe stel je grenzen terwijl je ook bespreekbaar houdt wat het met de ander doet?

Wij zorgen ervoor dat jij goed blijft staan in dit politieke krachtenveld. Zodat jij ook goed voor jouw leidinggevenden kan zorgen. Zodat diegene die in de arena staan zich ook gesteund voelen. Op een sterke manier elkaar vasthouden en naast elkaar staan resulteert in een krachtige en bloeiende organisatie.

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?