Voor leidinggevenden organiseren we maatwerk trainingen die gaan over het Spel tussen grenzen stellen en aandacht geven. Deze trainingen zijn vooral gericht op voelen, proeven en ervaren want je kunt nog zoveel herkennen en erkennen de uiteindelijke verandering komt door het te doen. Met ervaren trainingsacteurs en in kleine groepen kun je letterlijk gaan ervaren wat er gebeurt als je teveel aandacht geeft of grenzen niet duidelijk stelt. Ook kun je oefenen met nieuwe leiderschapsstijlen en zelf ervaren hoe dit resulteert in ander gedrag van een werknemer. Zo wordt het onzichtbare weer zichtbaar en kun jij op een natuurlijke manier jouw teamleden weer AAN zetten.

Innerlijk Aanwezig Leiderschap

Een innerlijk aanwezig leider is in staat waar nodig vast te houden maar ook ruimte te geven. Hiermee creëert hij ruimte en vertrouwen om te groeien en te bloeien. Wat we vaak zien is dat een leidinggevende in het begin medewerkers volledig los laat, een soort laissez faire; zoek het maar uit. Maar als het dan spannend wordt gaat hij opeens heel rigide de teugels aantrekken.

Het is de kunst om hierin als leidinggevende de juiste balans te vinden tussen aandacht / vertrouwen geven en grenzen/kaders stellen. In deze training leren wij je hoe dit feilloos aan kunt voelen en in kunt zetten in je dagelijks werk met jouw team.

Aan het eind van de training Innerlijk Aanwezige Leiderschap ken je jezelf goed, kan je echte aandacht geven, heldere grenzen stellen en ben je in staat medewerkers in dit tussenstuk te begeleiden. Dit gaat jou en je afdeling/team rust en vertrouwen geven.

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?