In mijn samenwerkingen vind ik de persoonlijke verbinding, het plezier en humor zeer belangrijk. Daarnaast zetten deze ‘collega’s’ mij ook weer AAN. Zo werk ik inmiddels alweer zo’n 20 jaar samen met een team van mensen die mij en mijn bedrijf ook weer in bloei zetten. Hierbij stel ik ze graag aan u voor.

Till Topf

‘Wees zelf je beste vriend!’

Till Topf werkt sinds 1999 als zelfstandig trainingsacteur en communicatietrainer. Door goed te kijken en – in de breedste zin van het woord – te luisteren naar mensen, is hij in staat in te loggen op de energie van de meest uiteenlopende, uitdagende situaties en de daarbij betrokken personen. Hierdoor kan hij binnen een training voor een gezamenlijk vertrekpunt zorgen om een stukje waardevolle, individuele ‘ontwikkelingshulp’ op maat te bieden – subtiel, respectvol, eerlijk, soms confronterend. Till is ervan overtuigd dat wanneer je vooral goed voor jezelf zorgt, je ook beter in staat bent naar je eigen aandeel in het contact met anderen te kijken en leert te communiceren op een manier waar jezelf achter kunt staan. Samen met Lobke verzorgt hij communicatietrainingen in het kader van persoonlijke coachingstrajecten en heeft hij voor groepen de training ‘De taal van LEF’ ontwikkeld.

LinkedIn Profiel >

Bianca Room

‘Zijn is weten dat er meer niet is’

Bianca Room is een gedreven psycholoog die mensen met haar betrokkenheid en scherpe analytische blik weet te raken. Zij richt zich op de kern van de zaak en werkt pragmatisch en doelgericht. Haar aandachtsgebied ligt op het snijvlak van werk en gezondheid en zij heeft veel ervaring met re-integratietrajecten. Zij werkt het liefst zo holistisch mogelijk en combineert dit graag met interventies als hartcoherentie, mindfulness en indien nodig of wenselijk, emdr. Bianca en Lobke werken al een aantal jaren intensief samen bij het uitvoeren van assessments en herkennen elkaars actieve en handelende werkmentaliteit, met een vanzelfsprekende ruimte voor plezier en ontspanning.

LinkedIn Profiel >

Isabella Hornhuis-Kümmerlen

Isabella Hornhuis heeft een eigen coachpraktijk gespecialiseerd in hechtingsproblematiek en traumaverwerking en is sinds 2019 mijn partner op het gebied van equicoaching. Samen met haar prachtige wijze paard Hero is zij in staat om als spiegel te fungeren waardoor onbewuste patronen zichtbaar worden gemaakt. Hero reageert op energie en non verbale communicatie en biedt hierdoor de kans om uit je hoofd te komen en meer vanuit je hart en buik in actie te komen. Dit kan spannend zijn, maar Isabella verstaat de kunst om je in een veilige setting uit te dagen om te experimenteren met nieuw gedrag. We werken in equicoaching aan thema’s als communicatie, verbinding, (innerlijk) leiderschap en (zelf)vertrouwen.

LinkedIn Profiel >

Maarten Smit

Is trainingsacteur en al meer dan 15 jaar mijn partner voor assessments. Sinds 2003 is Maarten aan het werk als trainingsacteur. Communicatie is een vak apart. Daar ben je nooit in uitgeleerd. Als acteur helpt hij de andere graag een stapje verder. Hoe ga je om met emoties, hoe geef je grenzen aan, hoe spreek je aan op lastig gedrag. En bovenal, hoe doe je dat zonder de verbinding, het contact, met de ander te verliezen. Vaak ziet hij dat in lastige situaties het hoofd de boventoon gaat voeren en het hart vergeten wordt. Hij laat je graag de kracht ervaren als hoofd en hart samenwerken. Dan is er verbinding en echt contact.

LinkedIn Profiel >

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?