Toen ik voor het eerst een traject met Lobke aan ging, had ik aardig moeite met het “effectief  inzetten van mijn beïnvloedingsstrategie”. Althans, zo verwoordden we het in de aanvraag.

Ik lag gewoon erg met mezelf in de knoop. En dat lag ik al jaren. Daar begon ik in mijn werk toch best veel last van te krijgen, tijd om er wat aan te doen.

In de gesprekken zijn we echt door de HEL gegaan, Herkennen, Erkennen en Loslaten. Ik zou mij niet zijn als ik daar niet wat eigenwijs in stond, dus een en ander heeft best lang geduurd, maar het resultaat is de moeite waard! Wat Lobke bijzonder maakt is dat ze in staat is om issues te zien, te benoemen, en je vervolgens aan de hand mee te nemen om het te verkennen, te omarmen of los te laten. Wat ook maar nodig is. Daarbij is ze altijd zuiver, eerlijk en met name rechtdoorzee. Ook als het even niet zo leuk is. Omdat ze je telkens weer terug laat gaan naar je gevoel, krijgen issues een plekje zonder ze nog groots en meeslepend te maken. Ze heeft mij geholpen de troep weer netjes in het kastje te leggen, en daarmee weer effectief en efficiënt te zijn. Niet alleen in mijn werk, maar ook privé, ik kan me weer verbinden met mensen zonder angst of gereserveerdheid, mijn bodyguards kunnen nu doen waar ze voor bedoeld zijn. Ik ben nu vooral nieuwsgierig, omdat ik lekker op mijn troon zit en zelf kan kiezen wat ik wel en niet toe laat in mijn koninkrijk.

Ik kan een coaching traject van LGConsult dus van harte aanraden, al was het alleen maar omdat het zo’n vreselijk leuk mens is 😉

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?