Ik ken Lobke al een jaar of 10; ik deed destijds bij haar een ontwikkelassessment vanwege ontwikkelingen bij mijn werkgever. We hadden een klik en kwamen elkaar zo af en toe weer tegen. Deze ontmoetingen waren/zijn altijd even plezierig en vertrouwd!

Toen ik in het voorjaar van 2019 vastliep in mijn werk en ook privé heb ik opnieuw contact gezocht. Ontwikkelingen en gebeurtenissen maakten dat het moment gekomen was dat ik wist, maar vooral voelde, dat het anders moest. Ik wilde het anders, maar ik wist alleen niet zo goed hoe.

Lobke leerde mij het verleden te omarmen (zonder diep te graven overigens), en vanuit daar te durven erkennen wie ik ten diepste ben. En niet wie ik, volgens de door mezelf opgelegde normen en eisen, zou moeten zijn. Ik heb het afgelopen jaar geleerd veel meer bij mijn gevoel te komen in plaats voortdurend vanuit ratio te redeneren, te herkennen wanneer het overloopt en te duiden waardoor ik geprikkeld word. Maar vooral ook erkennen waar ik energie van krijg. De belangrijkste les die ik meekreeg is dat ik mag zijn wie ik ben en vanuit daaruit in verbinding met mezelf in mijn werk en sociale omgeving te staan.

De coaching is gestart vanuit werk maar heeft me ook privé veel gebracht! Lobke heeft vanuit oprechte aandacht en vertrouwen, maar soms ook confronterend, kritisch en eerlijk, mij gecoacht.

Ik voel me nu, medio 2020, steviger in de combinatie van gevoel en ratio dan ooit en durf weer te vertrouwen op mezelf.

©[2020] LG Consult websdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?